Mar 10, 2012

NotD: AndersMUlander

NotD er et nyt "projekt" jeg er gået igang med. Nogle gange ser man noget som simpelthen er  dumt at man bliver nød til at blogge om det - og derfor blev Noob of the Day opfundet.
Dog selvom jeg har valgt at kalde det "Noob of the Day", så regner jeg ikke med at finde noobs hver eneste dag - det er simpelthen for kedeligt.

Første NotD er blevet en YouTube bruger kaldet AndersMUlander. Se selv videoen nedenunder og få et godt grin.Jeg har tidligere skrevet om "Trojan-Spy.Win32.BankTexeasy" - som kort fortalt er en speciel malware som udelukkende går efter NemID brugere.

Hvad AndersMUlander ikke har fattet er at CSIS' program - BankTexeasy Detection Tool - kun fanger Trojan-Spy.Win32.BankTexeasy. Det er utroligt at man kan misforstå det (navnet i sig selv beskriver meget godt tool'ets formål).

Yderligere har AndersMUlander også totalt misforstået formålet med CSIS' andet program Heimdal. Heimdal er et program á la Secunia's PSI. Heimdal kan fange visse typer malware, men programmet er ikke som udgangspunkt en malware skanner.

No comments:

Post a Comment

Feel free to write anything :-) Post posted as anonymous, is actually anonymous (i.e. I can't see your IP or anything)